Login

Enterprise search

Verschillende onderzoeken geven aan dat de gemiddelde werknemer ca. 20 - 30% van de tijd bezig is met het zoeken naar informatie. Het percentage dat zoekt en geen resultaten oplevert is niet bekend. Maar uit eigen ervaring weet je dat 'niet vinden' te vaak voorkomt. Eigenlijk is dit in het huidige digitale tijdperk niet nodig. De digitalisering biedt ons mogelijkheden om doelmatig en doeltreffend met informatie om te gaan. Leer de mogelijkheden om de zoek tijd sterk te verminderen en de vangst sterk te vergroten! Hiermee vergroot je onmiddellijk de doeltreffendheid van uw organisatie.

Waarom de workshop Enterprise Search?
Je weet wat de mogelijkheden met Enterprise Search zijn en hebt ook daadwerkelijk zelf geoefend met het inrichten van een zoekoplossing! Je bouwt tijdens de cursus zelf een index, voert zoekvragen uit, beheert een persoonlijk profiel en ziet daarmee met eigen ogen het resultaat van gemaakte keuzes in de zoekoplossing. Dit is dé kans om naast theorie de praktijk te proeven door te 'spelen' met Enterprise Search en te ervaren wat het kan betekenen voor jouw organisatie!

Voor wie bestemd
Voor Informatieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het organiseren, managen en 'vinden' van interne en externe informatie.

Programma
•  Het concept Enterprise Search
•  Het doorzoeken van data
•  Enterprise Search als zoekoplossing
•  Metadata
•  Zoekformulieren
•  Zoekprofielen
•  Inzetten van zoekagents
•  Signaleren van trends 

Duur
Eén lesdag van 09:30 tot 16:00 uur. 

Diploma
Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 

Opleidingsplaats en startdata
- Nader te bepalen.

Kosten
€ 515,- (vrijgesteld van BTW) inclusief arrangementskosten. Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. 

Meer informatie?
Meer informatie over de cursus of startdata via 070-3512380 of info@sodnext.nl Heeft jouw organisatie meer dan 4 potentiële deelnemers voor deze cursus? Overweeg dan een incompany training.

Advies nodig? Brochure aanvragen Inschrijven

Opleidingsgegevens

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen