Login

Vacature: Functioneel Beheerder DIV - Gemeente Barneveld

 

logogemeentebarneveld2

 

 

 

 

 

 

 

Functioneel Beheerder DIV
36 uur per week

Dankzij jou ervaren je collega’s van Barneveld een uitstekende informatievoorziening.

“Functioneel Beheerder DIV: Jouw Digitale Avontuur!”. Jij bent de digitale alleskunner binnen de gemeente Barneveld. Als functioneel beheerder DIV navigeer je door de systemen en processen samen met je 3 directe collega’s. Je helpt de organisatie bij hun digitale expeditie, lost raadsels op en zorgt voor efficiëntere workflows en betere samenwerking. Elke dag ontdek je nieuwe mogelijkheden, leer je bij en draag je bij aan een soepel werkende organisatie.

Wat ga je doen?


Het team
Je komt te werken binnen het team DIV. Het team bestaat uit 18 professionals die zich bezighouden met o.a. postregistratie, programma- en projectarchivering, traditionele analoge en digitale archivering, kwaliteitsmanagement, functioneel beheer, helpdesk en Gemeentearchief. Het team zit momenteel een fase van herpositionering t.o.v. de “oude” rol. Dit brengt een mooie dynamiek met zich mee en creëert kansen voor de toekomst. Dus voel je je thuis in een dynamische informatiegerichte omgeving, dan is een gesprek zeker zinvol.

Ontmoet je collega
Gert van de Pol, Applicatiebeheerder: “Ik ben een allrounder op het gebied van informatiesystemen, met een specialisme in zaak- en documentmanagementsystemen. Als collega’s informatie willen inzien, genereren en analyseren, vragen ze mij naar de mogelijkheden van onze applicaties. In Barneveld wordt steeds meer digitaal en data gedreven gewerkt. Het is een hard groeiende gemeente en er zijn veel kansen om nieuwe ict-projecten te initiëren". Lees meer verhalen bij ontmoet je collega’s.

Wij vragen


Ons aanbod


Over Barneveld
Barneveld, een werkgever met een eigentijds, innovatief en dynamisch karakter met aantrekkelijke en ambitieuze projecten. Werken bij Barneveld betekent bijdragen aan een positieve klantbeleving van onze inwoners, ondernemers en partners. Samen met ruim 650 collega’s geef je betekenis aan onze ambitie ‘Blij met Barneveld’. Nieuwsgierig? Lees meer over onze ambitie op Over Barneveld.

Wil je meer weten?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ron Jansen, Teamleider DIV via 06-29801063. Voor vragen over de werving kun je contact opnemen met Ronald Moes, adviseur werving & selectie via 06-25124768.

Word jij hier blij van?
Graag ontvangen wij uiterlijk 24 juli 2024 je motivatiebrief en cv. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen