Login

GO opleidingen neemt portfolio SOD Next over

GO opleidingen neemt vanaf september 2016 de opleidingsactiviteiten SOD-Opleidingen BV over. Eind juni heeft SOD-Opleidingen besloten om haar activiteiten te staken. Met de overeenkomst blijven de waardevolle opleidingen voor medewerkers in het vakgebied documentaire informatievoorziening bestaan.

 

GO opleidingen noemt deze overeenkomst een goede zaak voor het vakgebied. Directeur Theo Verbeij: “Het zou eeuwig zonde zijn als een waardevol instituut zoals SOD-Opleidingen jarenlang is geweest voor het vakgebied verloren zou gaan. Zeker gezien de huidige ontwikkelingen in het vakgebied, waarbij scholing zo belangrijk is. GO en SOD kennen min of meer dezelfde geschiedenis. In het verleden hebben we zelfs samengewerkt. Onze manier van opleidingen organiseren en uitvoeren is vrijwel gelijk aan die van de SOD. Voor ons is het dan ook een logische stap om de activiteiten over te nemen. Ik denk dat we elkaar zelfs nog kunnen versterken door het beste uit beide werelden te combineren. Ik zie dan ook een mooie toekomst voor de combinatie GO – SOD.”

 

Vanaf 1 september gaat GO opleidingen de niet-gecertificeerde opleidingen en cursussen onder de naam SOD Next uitvoeren. Cursisten kunnen zich blijven inschrijven via de website van SOD Next (www.sodnext.nl). GO opleidingen zorgt voor de administratieve afhandeling en uitvoering van deze opleidingsactiviteiten.

 

Deelnemers aan de nog lopende opleidingen van SOD Opleidingen BV zijn inmiddels geïnformeerd over de afronding van hun opleiding.

 

----

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GO opleidingen | School voor Informatie via info@goopleidingen.nl of 070-3512380.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen