Login

VACATURE: Teamcoördinator Documentaire Informatievoorziening (DIV) - RDOG Hollands Midden

 

rdg

 

 

 

 

 

Ter versterking van het team DIV (Documentaire Informatievoorziening), onderdeel van de afdeling Informatievoorziening binnen de Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden (RDOG HM), zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega voor de functie van

 

Teamcoördinator Documentaire Informatievoorziening (DIV)

(28 uur per week)

 

DIV, bestaande uit 4 medewerkers, zorgt er voor dat alle afdelingen van RDOG HM optimaal worden ondersteund op het gebied van documentbeheer, zaakgerichte archivering en vernietiging. Daarnaast waakt zij over de kwaliteit en de beschikbaarheid van dossiers.

DIV is gesprekspartner voor de primaire processen en de ondersteunende afdelingen en adviseert in verschillende vraagstukken en projecten. In deze afwisselende functie kom je in aanraking met alle onderdelen van de organisatie.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als teamcoördinator fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de afdeling; hebt o.a. contacten met de archiefinspectie, neemt deel aan sectoroverleg en je houdt je bezig met beleidszaken. Je hebt een adviserende rol richting de organisatie. Je zorgt samen met je collega’s ervoor dat DIV duidelijk zichtbaar is binnen de organisatie en biedt medewerkers ondersteuning bij digitaal en zaakgericht werken. Je bent actief in het monitoren van de kwaliteit; je ontwikkelt en verbetert documentaire processen, systemen en protocollen.

 

Daarnaast werk je ook operationeel mee met je collega’s uit het team:

 

RDOG HM

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg (RDOG) Hollands Midden beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden. Deze taken zijn verdeeld over drie organisatieonderdelen: GGD Hollands Midden Hollands Midden, GHOR Hollands Midden Hollands Midden en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Hollands Midden. De organisatie voert taken uit voor 19 gemeenten, waaronder ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, bescherming kwetsbare kinderen, vaccinaties, bestrijding infectieziekten en geneeskundige hulpverlening.

 

De organisatieonderdelen worden centraal ondersteund door samenwerkende afdelingen zoals Financiën, Informatiemanagement, ICT, Facilitair en HRM.

 

Wie ben jij?

 

Ons aanbod

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reino Petrona (Manager Concern Informatie), telefoon 088-3084960.

 

Je sollicitatie kun je sturen via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 139. De sluitingsdatum voor deze vacature is 23 november 2020.

 

Als je bij ons solliciteert gaan wij uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je aan ons verstrekt. Wil je hier meer over weten, klik dan op deze link  https://www.rdoghm.nl/over-de-rdog-hm/privacy voor onze privacyverklaring.

 

Om bij de RDOG Hollands Midden te kunnen werken, heb je een verklaring omtrent gedrag nodig.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen