Login

Vacature: Senior Recordsmanager - Gemeente Leiden

Voorbeeld Leiden 2021 03 02 1

 

 

 

 

 

 

Senior Recordmanager
36 uur per week

We krijgen bij ons werk met steeds grotere hoeveelheden (digitale) informatie te maken, waardoor het borgen van toegankelijkheid, compleetheid en vindbaarheid steeds complexer wordt. Wij houden van zulke uitdagingen! Jij ook?

WAT GA JE DOEN ALS SENIOR RECORDMANAGER?
Als senior recordmanager ben jij, samen met 3 collega’s, verantwoordelijk voor de coördinatie en correcte uitvoering van de postregistratie en het archiefbeheer. Papier én digitaal. Een belangrijke functie met veel ruimte voor jouw inbreng. We luisteren naar jouw adviezen als het gaat om zaakgericht werken, de inrichting van zaaktypen, archiefinrichting en archiefbeheer.
Je bent de vraagbaak voor alle vragen die de medewerkers zelf niet direct kunnen oplossen en geeft op tijd signalen over de werkverdeling, de voorwaarden voor de uitvoering en de dagelijkse voortgang. Met jouw overzicht zorg je dat werkzaamheden zoals schoonmaak, vernietiging of vervanging op tijd en op de juiste manier plaatsvinden. Zijn er projecten of pilots op het gebied van documentaire informatievoorziening, bijvoorbeeld in het kader van de Wet Open Overheid? Dan werk jij daaraan mee. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en (verdere) digitalisering van ons post en archiefbeheer.

DIT KRIJG JIJ
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 4.752,00 bruto per maand (schaal 9). Verder bieden we jou:


DIT BEN JIJ
Je neemt op een enthousiaste manier het voortouw in het uitdragen van het belang dat informatie op orde moet zijn. Je bent een goede sparringpartner voor de gemeenten en de collega’s binnen het team en bent creatief in het bedenken van nieuwe mogelijkheden om onze operationele processen te verbeteren. Je werkt graag op basis van een gestructureerde aanpak en bent gericht op het leveren van goede dienstverlening. Je werkt voor verschillende gemeenten en dat vraagt om overtuigingskracht en je kunnen inleven in verschillende behoeften en verschillende werkwijzen.

Wat neem je verder mee?


ONS TEAM
Wij zijn IBA, het team Informatiebeheer en archivering en wij zorgen dat het informatiebeheer en archivering voor 4 gemeenten (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude) uitstekend op orde is. Het team bestaat uit zo’n 30 medewerkers. Een groot deel van deze medewerkers houdt zich dagelijks bezig met de verwerking van papieren en digitale post in het zaaksysteem JOIN en verzorgt het bijbehorende papieren en digitale archiefbeheer. De sfeer is positief. We gaan direct en open met elkaar om. We zijn besluitvaardig en proberen het werk steeds meer zo te organiseren dat ieders talenten en kennis goed worden benut en we geven je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Op dit moment zijn er binnen het team 4 senior recordmanagers werkzaam. Jouw toekomstige collega Jacqueline vertelt graag meer over haar werk: “Ik vind het een leuke en uitdagende functie, geen dag is hetzelfde, dit komt door de verschillende vragen, diverse opgaven op het gebied van informatiebeheer en archivering en het werken voor 4 gemeenten. We zijn een leuk team en er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Enthousiast geworden? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. We zien je sollicitatie graag uiterlijk 2 juni tegemoet. Deze vacature staat langere tijd uit. We checken de reacties regelmatig. Zien we een match, dan nodigen wij je snel uit voor een sollicitatiegesprek. Het kan dus zijn dat de vacature snel vervuld wordt. Dan sluiten wij de vacature. Wacht dus niet te lang met reageren. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website.

Wil je (eerst) meer weten over het team, hoe we werken of over de baan? Neem dan contact op met Kees Schouten, manager Informatiebeheer en Archivering, via 06-8106 0876. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Bel of mail dan met onze corporate recruiter Patricia de Beer, via 06-5275 7940 of app. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

TYPISCH LEIDEN
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen