Login

VACATURE: Senior Medewerker Documentair Informatie Management bij het Rijksmuseum

rijksmuseum logo 002

 

 

 

 

 

 

 

Rijksmuseum. Je draagt zorg voor een adequate inrichting van de DIM-processen en bent verantwoordelijk voor de document management cyclus, van acquisitie en registratie tot overbrengen of vernietiging, aan de hand van het Basis Selectie Document van het Rijksmuseum. Je levert een actieve bijdrage aan het formuleren en implementeren van het algemene archief- en informatiebeleid van het museum. Je neemt het initiatief in het bedenken en uitwerken van nieuwe producten en diensten om het gebruik van het archief te verbeteren en formuleert en leidt projecten gericht op archiefdigitalisering.

De werkzaamheden


Vereisten


Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt minimaal €2.840 en maximaal € 3.718 (schaal 9) bij een fulltime werkweek van 36 uur exclusief 8% vakantietoelage en 3.4% eindejaarsuitkering De Museum cao is van toepassing. Reiskosten worden voor 60% vergoed (alleen op basis van Openbaar Vervoer en wonende buiten Amsterdam).

Inlichtingen/sollicitaties
Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit te reageren.

Jouw sollicitatie (met brief en cv) kun je uiterlijk tot en met zondag 8 maart 2020 insturen, uitsluitend door middel van het online sollicitatieformulier.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Maarten Heerlien, Hoofd Collectie informatie, via telefoonnummer +31 (0)20-6747111. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lieke Boers, personeelsadviseur, via telefoonnummer +31 (0)20-6747304.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen