Login

VACATURE: Informatiespecialist DIV / Recordsmanager - Wageningen University

Wij zoeken
Word jij enthousiast van het continue verbeteren van de kwaliteit van (digitale) informatiehuishouding en is het vertalen van wet- en regelgeving naar procedures en werkwijzen jou op het lijf geschreven? Lees dan verder want dan zoeken we jou!

Bij de afdeling Documentmanagement en Logistiek van Wageningen University & Research zoeken wij een:

Informatiespecialist DIV / Recordmanager

De komende jaren zetten we binnen Wageningen Universiteit & Research flinke stappen op het gebied van digitalisering van werkprocessen, gegevensgebruik en documentaire informatie. Hierbij speel je als informatiespecialist DIV / recordmanager, vanuit de afdeling Documentmanagement en Logistiek, een cruciale rol. Je werkt aan de instandhouding en systematische verbetering van de kwaliteit van de documentaire informatiehuishouding en het behoud van bedrijfskritische informatie.

Hierin werk je niet alleen. Als teamspeler ben je samen met 2 collega informatiespecialisten DIV / recordmanagers verantwoordelijk voor het ontwikkelen, invoeren en beheren van het tactische beleid voor het recordmanagement van de organisatie. Hierbij volg je alle organisatie- en vakspecifieke relevante wetten, regelingen en normen.
Tevens vertalen jullie, samen met de recordbeheerders, het tactische beleid van het recordmanagement naar het operationele beleid voor recordbeheer.

Je adviseert, ondersteunt, stimuleert en overtuigt klanten en gebruikers (medewerkers en onderzoekers) omtrent de ontwikkelingen en toepassing van het digitale informatiebeheer en informatiegebruik. Je bent daarmee sparringpartner bij vraagstukken met betrekking tot (digitale) archivering op korte en lange termijn.

Wij vragen
Je hebt minimaal een HBO - opleiding en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied m.b.t. onderwerpen als digitalisering, informatiebeleid, procesoptimalisatie en auditing. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

We verwachten van je dat je op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving (AVG, Wet Open Overheid, Archiefwet) en je dit kunt vertalen naar procedures, richtlijnen en werkwijzen t.b.v. Wageningen University & Research.

Je hebt kennis van IT en kunt meedenken over datamanagement, content management, workflow management, business intelligence, metadata management.

Je beschikt over goede advies-, communicatie- en sociale vaardigheden en beschikt over een goede dosis daadkracht. Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht, werk je graag samen in een team en ben je een innovatief en creatief denker.

Wij bieden
Wij bieden een fulltime aanstelling, deeltijd is bespreekbaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een marktconform salaris geboden. Dit bedraagt maximaal voor een medior max. € 3.887,- en voor een senior € 4.330,- bruto per maand. Op basis van persoonlijke ontwikkeling en groei in verantwoordelijkheden is groei in salarisschaal mogelijk.

De aanstelling is in eerste instantie voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden een gevarieerde, dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Aanvullende informatie over de vacature en aanstelling, kun je verkrijgen bij Mevr. Milly Rieff, HR Adviseur, tel. 0317-480 051.

Wil je op deze vacature reageren? Klik dan voor 26 november 2018 op de sollicitatiekoppeling van deze site en upload je motivatiebrief en CV. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn
De afdeling Documentmanagement & Logistiek valt onder het Facilitair Bedrijf, een onderdeel van Wageningen University & Research.

Het Facilitair Bedrijf ontwikkelt en beheert de fysieke- en digitale werkomgeving van Wageningen University & Research en ondersteunt medewerkers en studenten in het gebruik daarvan. In deze transitie van fysiek naar digitaal werkt Documentmanagement & Logistiek samen met de Bibliotheek en IT. Werken in multidisciplinaire teams en agile werken zijn belangrijke veranderingen in deze transitie. De informatiespecialist DIV / recordmanager krijgt daarin een belangrijke rol. Het motto “grip op Informatie” is de leidraad van ons werken.

‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo’n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is in 2017 door de Keuzegids Universiteiten voor de 13e keer op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland en behoort tot de top 150 wereldwijd.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen