Login

VACATURE: Recordmanager Digitale Informatievoorziening (DIV)

Recordmanager Digitale Informatievoorziening (DIV)

Autoriteit Consument & Markt (ACM)

 

Functieomschrijving

Wil jij ervoor zorgen dat al onze medewerkers met één druk op de knop de juiste documenten tot hun beschikking hebben? Heb je ervaring met diverse ICT tools en ben je bekend met document management systemen? Solliciteer dan op de vacature Recordmanager Digitale Informatievoorziening bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM)!

 

Wat ga je doen?

Elke zaak waar de ACM aan werkt vraagt om uitgebreid onderzoek, bevat bergen aan informatie en kent complexe dossiers. Als Recordmanager in het DIV-team kom je terecht in een team van negen collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het centrale klantcontactpunt (DIV-Desk), het archief, de Infotheek, het archiefbeleid en -advies.

 

Als Recordmanager neem je taken op je ten behoeve van de DIV-Desk. Je beantwoordt vragen van medewerkers en zorgt dat de interne klanten jou weten te vinden. Je pakt een actieve rol in alle vragen en situaties met betrekking tot archiefzaken. Daarnaast registreer je dagelijks alle in- en uitgaande post in het zaaksysteem. Je beheert, controleert, beoordeelt en bewerkt (e-) dossiers. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het hele proces van vernietiging; van selectie tot goedkeuring tot vernietiging. Ten behoeve van het archief verplaats je het semi-statisch archief naar Doc-Direct en het statisch archief naar het Nationaal Archief. Voor onze Infoheek onderhoud en registreer je tijdschriften en boeken in BiBIS.

 

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent flexibel, collegiaal en kan werken onder tijdsdruk. Je bent bekent met de digitale ontwikkelingen en bent hier enthousiast over. Je bent klantgericht en vindt het leuk om vragen van medewerkers te beantwoorden. Je ziet het belang in van een goed archiefbeheer in en bent secuur in het uitvoeren van je taken en het nemen van beslissingen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en voel je je verantwoordelijk voor je werk. Je gaat niet weg voordat het werk gedaan is.

 

Daarnaast heb je:

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 7, schaal 8

Maandsalaris: Min €2.358 – Max. €3.452 (bruto)

Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden

Contractduur: 1 jaar

Minimaal aantal uren per week: 36

Maximaal aantal uren per week: 36

 

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Op 1-1-2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (www.wnra.nl) in

werking en wordt het aanstellingsbesluit omgezet in een tweezijdige arbeidsovereenkomst volgens het Burgerlijk Wetboek.

 

Bijzonderheden

Wat bieden wij?

De ACM is een energieke, hedendaagse werkgever die haar eigen rol heeft in een dynamische omgeving. Je werkt aan inhoudelijk interessante en actuele zaken met impact voor consumenten en bedrijven. Toezichthouders staan in het centrum van de belangstelling. Media, politiek, bedrijfsleven en het publiek volgen ons werk kritisch.

 

Verder kun je rekenen op:

 

Solliciteren & contact

Is je interesse gewekt, solliciteer dan nu via onderstaande button met je CV en motivatiebrief. Wil je eerst meer weten? Neem voor de sollicitatieprocedure contact op met Kelly Veenboer, Corporate Recruiter, via kelly.veenboer@acm.nl of 070-722 2525. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Roeli van de Haterd, Manager Facilitair Management, via 070-722 2000 of roeli.van.de.haterd@acm.nl.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Het inwinnen van referenties kan eveneens onderdeel zijn van ons selectieproces. Dit kan ook betekenen dat openbare bronnen als sociale media worden geraadpleegd. Welke bronnen geraadpleegd worden hangt af van de functie waarvoor je solliciteert.

 

De kennismaking en selectieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Rijksambtenaren met een vaste aanstelling behouden deze aanstellingsvorm.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen