Login

VACATURE: Programmamanager Digitale Zorg - Sigra

 

 

 

springstaff 600 x 300 paint

 

 

 

 

 

 

Programmamanager Digitale Zorg bij Sigra

Amsterdam

Over de organisatie
Bij Sigra geloven we in de kracht van ‘samen’. We zijn een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 125 organisaties in zorg en welzijn. Onze missie: alleen samen kunnen we passende ondersteuning en zorg geven. Samen gaan we voor vitale inwoners en professionals in onze regio.

Over de functie
Als Programmamanager Digitale zorg ben je vooral een kei in netwerken en partijen bij elkaar brengen. Je bent op de hoogte van alle relevante (inter)nationale projecten rondom digitale zorg en haalt op eigen initiatief interessante projecten naar de regio. Tegelijkertijd breng je jouw kennis en ervaring mee naar de landelijke projecten. Je kunt goed overzicht houden in een wirwar aan projecten, waarbij je vergelijkbare projecten bij elkaar weet te brengen om zo efficiënt mogelijk te werken. In deze rol moet je met alle lagen van organisaties goed kunnen samenwerken. Je hebt er dan ook geen problemen mee om zowel op uitvoerend niveau, als bij bestuurders en CIO’s aan tafel te zitten.

Kortom, als programmamanager Digitale Zorg lever je een belangrijke bijdrage aan innovatie bij initiatieven en projecten waar digitale zorg bijdraagt aan ‘quadruple aim’ doelstellingen. De werkzaamheden variëren enorm: van het (mede) opstellen van (stedelijke) architectuur van nieuwe oplossingen voor gegevensuitwisseling, (mee)denken en (mee)schrijven aan nieuwe ideeën en projecten tot het implementeren van nieuwe diensten of voorzieningen als projectleider. Ook het opstellen van subsidieaanvragen en het binnenhalen van financiering voor projecten is een onderdeel van de functie.

Wat zoeken wij
Voor deze veelzijdige functie zoeken wij iemand met:


Wat bieden wij


Meer informatie
Solliciteren? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier op onze website.

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Helene de Zeeuw via helenedezeeuw@springstaff.nl of 06-21449650. Kijk ook op www.sigra.nl voor meer informatie over de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen