Login

VACATURE: Privacy Officer - Servicepunt 71

Servicepunt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy officer
Leiden, 36 uur per week

WIJ bieden een baan waar je het privacybeleid op basis van wetgeving gaat vormgeven, met specifieke aandacht voor de basisregistratie Persoonsgegevens. Adviseren over de toepassing daarvan bij invoering of verbetering van onze systemen. Beantwoorden van vragen uit de business over de AVG, de BIO, hoe daarin te handelen en collega’s hiervan bewust maken. Behandelen van datalekken, mee-verzorgen van de privacy-boekhouding of coördineren van verzoeken in het kader van de AVG. Naast deze alledaagse werkzaamheden, draag je bij aan structurele verbeterinitiatieven. Zoals nu de implementatie van nieuw beleid en de uitrol van software voor bewustmaking en monitoring van de gegevensbescherming en informatiebeveiliging in de Leidse regio.

JIJ bent enthousiast over jouw vakgebied, goed op de hoogte van ontwikkelingen en je past die gemakkelijk toe. Voor de business èn voor je directe collega’s ben je een constructieve en overtuigende gesprekspartner die pragmatisch denkt en geen moeite heeft met het opzoeken van de grenzen van de mogelijkheden. Je koppelt een goed analytisch vermogen aan het genereren van ideeën en oplossingen en je hebt affiniteit met informatiebeveiliging.

Je beschikt over:


ONS TEAM informatiebeveiliging & privacy is onderdeel van Informatiemanagement (IM) bij de shared service organisatie Servicepunt71. We nemen alle IM-taken van vier gemeenten en twee samenwerkingsverbanden voor onze rekening, in een team met zo’n 50 enthousiaste en deskundige medewerkers. Uitzoeken, pionieren, lachen, vallen, opstaan en zorgen dat het gaat werken. Samen bouwen we aan een robuuste, effectieve, toekomstgerichte informatievoorziening voor de Leidse regio en aan een toonaangevende IT-organisatie. Een invloedrijke rol bij de bescherming van de gegevens van een ongeveer tweehonderdduizend burgers en honderden medewerkers, dat bieden we jou als privacy officer! Een collega privacy officer stelt zich voor:

Rozemarijn: "Als privacy officer wordt je gesteund door de vele experts uit team Informatievoorziening. Dat levert ontzettend afwisselend werk op en een enorm brede kennis van alles wat er speelt bij een gemeente. Het contact met zoveel verschillende medewerkers van de gemeente maakt de functie van privacy officer heel sociaal, één van de leukste aspecten van het werk als privacy officer!"

AANBOD voor jou is een salaris van maximaal € 4.494,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10):


ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 11 mei tegemoet via het sollicitatieformulier.Deze functie staat lang uit. We checken regelmatig de reacties. Mochten wij een goede match zien, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Suzanne de Wilde, Chief Information Security Officer (CISO), via 06-3617 2464. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Samira Khaldi via telefoonnummer 06-3421 3014. Het kan zijn dat we referenties natrekken, uiteraard met jouw toestemming. Een (ontwikkel)assessment kan deel uit maken van de procedure. Kijk voor meer informatie over de organisastie ook opwww.werkenindeleidseregio.nl/werken-bij-servicepunt71.

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

SERVICEPUNT71 is een servicegerichte, regionale organisatie. Met een nuchtere en flexibele instelling werken we in een prettig informele sfeer voor verschillende gemeenten. We ondersteunen gemeenten bij hun maatschappelijk relevante taken. Wij maken het verschil door te faciliteren met professionele dienstverlening. Op basis van onze vakkennis en ervaring adviseren we praktisch en inventief over uiteenlopende zaken. Het werken voor verschillende gemeenten is veelzijdig, het vraagt om overtuigingskracht en het geeft werkplezier. We nemen de regie, brengen onze verschillende disciplines bij elkaar en we zoeken verbinding met de business, altijd gericht op een succesvol eindresultaat. Onze ambitie is inzicht en overzicht bieden, daadkracht creëren. Resultaten behalen door snelle en passende service te verlenen. Want alleen met goede, slimme oplossingen kunnen we samen werken én samen bouwen.

We zoeken mensen die ons daarbij helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

Wij zijn Servicepunt71.
Wie ben jij?

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen