Login

VACATURE: Medewerker Documentaire Informatievoorziening - Gemeente Soest

De gemeente Soest zoekt Durf & Drive met jou als:

logo soest2 

 

Medewerker Documentaire Informatievoorziening

(36 uur per week - voor 1 jaar)

 

Algemeen

De gemeente Soest is een dynamische gemeente met ruim 45.000 inwoners, centraal gelegen in het land en ambitieus in onze doelen. De gemeentelijke organisatie speelt actief in op ontwikkelingen in de samenleving en geeft invulling aan andere vormen van samenwerking binnen en buiten het gemeentehuis. Uitgangspunt in de aanpak is ‘lerend ontwikkelen’, waarbij slagvaardigheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid belangrijke kenmerken zijn. De organisatievisie 2020 is een belangrijk fundament voor de doorontwikkeling van onze organisatie. Om onze klant, de inwoner en ondernemer van Soest, optimaal van dienst te zijn houden we de lijnen kort, het werk efficiënt en de oplossingen professioneel. Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek uitsteken voor inwoner en organisatie.

Je gaat werken bij de afdeling Bedrijfsvoering en maakt deel uit van het team Proces- en Informatiemanagement (PIM). In het team, dat halverwege 2017 is opgericht, komen alle 28 medewerkers samen die het vormgeven van processen en informatiestromen als kerntaak hebben.

 

De uitdaging

Als medewerker documentaire informatievoorziening ga jij je bezighouden met het registreren, scannen, indexeren en verzenden van ingekomen en uitgaande post. Het gaat dan om zowel fysiek als digitale documenten. Ook beheer je met je collega’s het dynamisch, semi-statisch en gedigitaliseerd archief.

 

Als medewerker DIV ben je verantwoordelijk voor:

 

Wie zoeken wij?

Een bevlogen medewerker DIV. Hiervoor heb je in ieder geval deze competenties in huis:

 

Ook heb je affiniteit en ervaring met DIV werkzaamheden:

 

Wat bieden wij jou verder

We bieden je in de eerste plaats een boeiende functie in een gemeente die volop in beweging is. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen € 2435 en € 3520 bruto per maand (functieschaal 8 behorend bij generiek functieprofiel Vakspecialist C) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week). 

Bovendien heeft Soest een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, kopen/verkopen verlofuren, bedrijfsfitness, tegemoetkoming in reiskosten woon-werkverkeer en studiefaciliteiten.

Verder ontvang je naast het salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 17,05 % over je salaris. Met het IKB beschik je over keuzevrijheid en eigen zeggenschap over deze financiële ruimte. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot 31 december 2020.

 

Laat van je horen!

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 12 januari 2019 onder vermelding van vacature-nummer 19-44 naar: solliciteren@soest.nl. Je kunt je brief richten aan Floris Herrman, teamleider PIM. 
 

Vragen

Met inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Marjan de Vries, adviseur Zaakgericht Werken (035) 60 93 712. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carla Westeneng, recruiter: 06 – 39 84 63 27.

 

 

Delen? Ja, graag!

Acquisitie? Nee, dank je.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen