Login

VACATURE: Medewerker DIV - Servicecentrum Drechtsteden

servicecentrum 002

 

 

 

 

 

Medewerker DIV

36 uur | Dordrecht

 

Heb jij ervaring met documentaire informatievoorziening en wil jij door ontwikkelen binnen een organisatie en team dat in beweging is? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Alle post van de klantenorganisaties komt binnen bij het Servicecentrum Drechtsteden (SCD). Vanuit deze locatie wordt de post verder behandeld en verspreid.
Als medewerker DIV zijn je werkzaamheden gericht op het primaire gebied van registeren tot controleren van ingekomen post (zaakbeheer). Je draagt zorg voor het juist en tijdig selecteren, benoemen en registreren van de poststukken. De documenten moeten vervolgens gekoppeld aan de desbetreffende zaken en werkprocessen.
Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen aangaande het post- en archiefproces.
Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de controle van geregistreerde en afgehandelde zaken.
Je neemt deel aan diverse DIV-projecten op operationeel niveau. Je weet tijdig en efficiënt te schakelen en zorgt dat je kennis van het vakgebied actueel blijft, waardoor je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de branche. 

Wat neem je mee?

Wat is een absoluut vereiste?

Je bent positief ingesteld en hebt een proactieve werkhouding gericht op service en resultaat. Je houdt de kwaliteit van het werk in de gaten en werkt daarbij integer en nauwkeurig ten behoeve van een optimale dienstverlening.
Zelfstandig werken ben je gewend maar je weet daarnaast de samenwerking met je collega's op te zoeken. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en bereid tot inzet op diverse werkzaamheden binnen het vakgebied.
Kerncompetenties welke van belang zijn binnen de functie van medewerker DIV zijn; vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen en geven, feedback kunnen geven en ontvangen, inlevingsvermogen, samenwerken en omgevingsbewustzijn.

Waar kom je te werken?

Organisatie
Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) levert diensten aan zeven gemeenten en een aantal regionale organisaties. Het betreft kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstverlening op het gebied van Documentaire Informatievoorziening, Financiën, Informatisering, Automatisering, Communicatie, Inkoop, Facilitaire Zaken, Juridische Zaken en Personeel & Organisatie. Wij voeren niet alleen uit. Wij zijn het eerste servicecentrum binnen de Nederlandse overheid dat de partners ook op het gebied van advies en beleidsvorming samenbrengt.

 

Wie zijn wij?

De afdeling Documentaire Informatie Voorziening (DIV) biedt in hoofdlijnen 4 diensten; adviseren, (in) richten, uitvoeren en controleren, deze diensten zijn verder onderverdeeld in diverse producten waarbij de afdeling DIV een faciliterende en adviserende rol heeft.

Het team bestaande uit 30 medewerkers heeft hart voor een efficiënte en gestructureerde informatiehuishouding. Hierbij staat een goede dienstverlening aan inwoners, partners en bedrijven centraal.

Wat bieden we jou?

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 3.114, - bruto per maand (uitgaande van functieniveau 7 bij een werkweek van 36 uur).
Wij zijn een moderne werkgever. Jij krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van flexibele werktijden, verlofregelingen, reiskosten en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?

Je kan direct hier online solliciteren voor 27 januari 2020. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Frans van Wegen, Teamleider DIV bereikbaar op telefoonnummer 06 – 22.25.19.70.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Trefwoorden: MBO, fulltime, Dordrecht, gemeente, documentaire informatievoorziening, DIV, ervaren, Zuid-Holland, Drechtsteden, processen, zaakbeheer, SOD I/II, LARM

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen