Login

VACATURE: Informatieadviseur - Servicecentrum Drechtsteden

Logo Servicecentrum Drechtsteden 2020 01 14 2

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatieadviseur
Dordrecht, 36 uur per week

Ben jij een gedreven en energieke informatieadviseur gericht op informatiemanagement, zaakgericht werken, digitale informatie, processen en archivering? Weet jij samen met de klant op zoek te gaan naar passende oplossingen voor informatievraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als informatieadviseur is het jouw uitdaging om bij te dragen aan een optimale (digitale) informatiehuishouding. Je gaat klantorganisatie(s) ondersteunen, begeleiden en adviseren bij het zaakgericht werken en het digitaal inrichten van de processen en informatiesystemen zodat de klantorganisatie(s) optimale toegang heeft (hebben) tot de juiste informatie en het digitale archief op orde blijft.

Kortom, jij bent de spil tussen werkprocessen, archiefhuishouding en informatiehuishouding. Als adviseur weet jij uitstekend de verbinding met onze klanten te maken en de behoeftes van de klanten te vertalen in werkbare oplossingen.

En dat is nog niet alles, want als informatieadviseur ga je concreet aan de slag met het:


Wat neem je mee?
Jij bent een positief ingestelde, gedreven en energieke informatieadviseur met een proactieve werkhouding gericht op verbinden, kwaliteit, continu verbeteren en resultaat. Jij beschikt over een visie op en actuele kennis van jouw vakgebied. Voor klanten en collega's ben jij een gesprekspartner op niveau. Dat jij beschikt over uitstekende communicatieve en advies skills helpt jou hier zeker bij, net als jouw analytisch vermogen, overtuigingskracht en netwerkvaardigheden.

Daarnaast beschik jij over:


Waar kom je te werken?
Je maakt deel uit van de afdeling Digitale Informatie Voorziening en werkt vanuit het team Informatieadvisering. Je komt te werken in een team van jonge, enthousiaste collega's die met veel inzet en betrokkenheid actief zijn bij elkaar en in de informatievoorziening. Als team maken we het mogelijk dat onze klanten toegang hebben tot de juiste en betrouwbare informatie.

Wie zijn wij?
Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) levert aan zeven Drechtstedengemeenten en een aantal Gemeenschappelijke Regelingen kwalitatief hoogwaardige en efficiënte diensten op het gebied van financiën, informatisering, automatisering, documentaire informatievoorziening, communicatie, inkoop, facilitaire zaken, juridische zaken en HRM. Het SCD bevindt zich in een transitiejaar waarbij het SCD in 2022 wordt ondergebracht bij gemeente Dordrecht als servicegemeente.

Wat bieden we jou?
Jouw werk is meer dan alleen een salaris. Daar zetten wij graag goede arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals:


Wij investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zorgen samen met jou ervoor dat jouw talent optimaal benut wordt. Wij zorgen er samen voor dat je het beste uit jezelf gaat halen!

Solliciteren of meer weten?
Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze vacaturetekst helemaal te lezen. Wil je meer weten over de functie of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Maarten van Halderen, Teamleider DIV, via 06-1034 7524. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met werving@drechtsteden.nl.

Kijk voor meer informatie over (werken bij) onze organisatie op: www.werkenbijdrechtsteden.nl/onze-organisatie.

Wil je solliciteren? Daar zijn we blij mee! Vul het sollicitatieformulier voor 7 december in en solliciteer met een motivatiebrief en recent cv. Verwachten wij dat we een goede match kunnen zijn, dan nodigen we jou uit voor een gesprek. Wij zien je sollicitatie met interesse tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen