Login

VACATURE: Gegevensbeheerder Openbare Ruimte - Gemeente Oss

 

LogoOss 2018 11 09 1

 

 

 

  

 

 

 

Ben jij iemand die graag met kaarten werkt & met gegevens goochelt?
De gemeente Oss is hard op weg om een 100.000+ gemeente te worden. Dat betekent onder meer dat we een aantal toekomstbepalende opgaven hebben in de openbare ruimte. Bij ons spelen onderwerpen op het gebied van wonen, klimaatadaptie en duurzaamheid een belangrijke rol. Maar ook data en datagedreven werken! De processen in de openbare ruimte kunnen niet meer zonder betrouwbare data en goede kaarten. Vind je het leuk om met kaarten en data te werken, dan zoeken we jou!

Voor onze groeiende gemeente zijn we op zoek naar een:

Gegevensbeheerder Openbare Ruimte
36 uur per week

Die graag met kaarten werkt & met gegevens goochelt.


Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken voor een vooruitstrevende gemeente: In Oss denk & doe je mee.

Goed om te weten: Oss is drie keer uitgeroepen tot meest inspirerende Global Goals-gemeente van Nederland. Samen met onze inwoners maken we van de wereld een betere plek aan de hand van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Dit ga je doen
Als gegevensbeheerder openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor het beheer van verschillende kaarten en gegevens, zoals kadastrale kaarten, uitzettekeningen en verkooptekeningen. Je maakt op verzoek van andere afdelingen bijvoorbeeld uitzettekeningen en verkavelingsplannen voor nieuwe woonwijken en zorgt ervoor dat de kadastrale kaart en Basiskaart Grootschalige Topografie up-to-date en beschikbaar zijn. Daarnaast denk je actief mee over datagedreven werken en de ontwikkeling van gegevensbeheer.

Je werkt in teamverband binnen de vakgroep Geobeheer, waarbij je betrokken bent bij de ontwikkeling van kaarten, data en gegevens die verder gaan dan alleen de vakgroep en de afdeling. Bij Oss staat datagedreven werken centraal, wat betekent dat beschikbare gegevens in- en extern beschikbaar worden gemaakt. Een mooi voorbeeld hiervan is de kaart bijzondere bomen op de website van de gemeente.

Als Gegevensbeheerder Openbare Ruimte maak je deel uit van de afdeling Inrichting en Beheer Openbare Ruimte (IBOR). Wil je meer te weten komen over wat de afdeling IBOR inhoudt, bekijk dan de video via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=07x7s2Pp7Xs.

En verder...


Waarom werken bij gemeente Oss zo aantrekkelijk is
Wil jij denken & doen? Dan is er geen betere werkgever dan de gemeente Oss. We staan landelijk bekend als een gemeente die initiatief beloont en mensen de ruimte geeft om te pionieren. In de stad Oss zelf, maar ook in zijn levendige kernen. Goed om te weten: als gemeente groeien we hard. Dat betekent dat je mag meedenken & meebouwen aan onze organisatie. Uiteraard kun je daarbij ook gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is wat we je bieden


Dit is wat je nodig hebt


"Een interessante en vernieuwende werkomgeving waarin er veel aandacht is voor datagedreven werken. Binnen de vakgroep Geobeheer werk je samen met collega's aan afwisselende taken."

Laat van je horen!
Wil je denken & doen? Dan zijn we misschien wel een goede match! Als je het fijn vindt, kunnen we eerst even kennismaken. Dat kan in het gemeentehuis, maar ook digitaal. We vertellen je dan meer over de vacature. En we leren elkaar ook alvast een beetje beter kennen.

Natuurlijk mag je ook meteen je brief en cv sturen. Dit kan via het sollicitatieformulier op onze website. Je kunt ze richten aan L. Visschers, teamleider Vakbeheer en Specialisten IBOR. Bij hem kun je ook terecht voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure. Dit kan via telefoonnummer 14-0412. Reageer uiterlijk op zondag 14 mei. Goed om te weten: de eerste gesprekken voeren we op maandag 22 mei. Hou daar dus vast rekening mee in je agenda. En ben je benieuwd naar de ervaringsverhalen van onze medewerkers? Kijk dan zeker even op [http://www.werkenbijoss.nl%3c/strong%3e%3c/a%3e.%3cbr]www.werkenbijoss.nl.

Deze vacature staat gelijktijdig in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen