Login

VACATURE: Functioneel Beheerder (Gemeente Elburg)

Gemeente Elburg zoekt een

Functioneel Beheerder (36 uur p.w.)

Hou jij van nieuwe ontwikkelingen?
Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van business, archief en ICT?
En wil jij je daarnaast inzetten voor een betere informatievoorziening voor maatschappij én overheid?


Dan zijn wij naar elkaar op zoek!

Stel je de situatie als volgt voor: Een kleine overheidsorganisatie staat aan de vooravond van een digitale transformatie en heeft daarvoor grote ambities. Naast dat de organisatie zelf volledig digitaal wil werken, heeft zij een belangrijke regionale taak; het borgen van digitale duurzaamheid in de regio door het oprichten van een e-Depot voor vijf gemeenten. Om deze ambities waar te maken, moet de bestaande technische infrastructuur worden geharmoniseerd en een aantal applicaties opnieuw worden ingericht. De fase van de tekentafel is voorbij; het is nu tijd voor het daadwerkelijk zetten van stappen. Dat is precies de opgave waar het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe voor staat!

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder vervul je een belangrijke rol in het waarmaken van onze ambities. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het e-Depot. Je zet jouw kennis over applicaties en techniek in voor het inrichten en beheren van dit e-Depot.
Daarbij richt jij je op de volgende taken:


Naast het e-Depot beheer je diverse procesondersteunende applicaties van het SNWV. Je bent bij vragen en problemen de contactpersoon voor leveranciers en gebruikers van de diverse applicaties.


We zijn een organisatie die grote waarde hecht aan zelfontplooiing. De benoemde taken en verantwoordelijkheden zijn een greep uit de mogelijkheden en kansen die er liggen. Mocht dat nog niet genoeg voor je zijn dan kijken we graag samen met jou naar wat je nodig hebt om ook jouw ambities te realiseren.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt het maximum salaris € 3.805.- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget van 18,25% wat je bijvoorbeeld kunt inzetten om extra verlof van te kopen. We kennen flexibele werktijden binnen onze organisatie en mogelijkheden tot thuiswerken. Na een jaar bieden wij je bij voldoende functioneren een vast contract aan.

Omdat je in het begin veel met de adviseur digitaal informatiebeheer zult samenwerken, vormt het gemeentehuis van Elburg jouw standplaats.

Wie ben jij?


Wie zijn wij?
Het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe (SNWV) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek. Het SNWV is een ambitieuze archiefdienst die de doorgroei naar een expertisecentrum voor digitale duurzaamheid op de Noordwest-Veluwe doormaakt. Informatie over de gemeente Elburg en het Streekarchivariaat kun je vinden op onze websites www.elburg.nl en www.streekarchivariaat.nl.

Inlichtingen en Sollicitatie
Wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Hajo de Roo, Streekarchivaris, telefoonnummer 06-54695728.

Als jij het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe wilt helpen uitgroeien tot het expertisecentrum van digitale duurzaamheid voor de regio Noordwest-Veluwe, solliciteer dan uiterlijk op 22 september op deze functie via het online sollicitatieformulier!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen