Login

VACATURE: Functioneel applicatiebeheerder en medewerker documentaire informatievoorziening (DIV) - Gemeente Woudenberg

Bcontrol logo 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij affiniteit met functioneel applicatiebeheer (FAB) en vind je het leuk om deze taak te combineren met post- en archieftaken? Lees dan snel deze vacature.

Functioneel applicatiebeheerder en medewerker documentaire informatievoorziening (DIV)
24 uur per week

Waarom wil jij deze functie?
Jij vindt het een uitdaging om twee functies te combineren en onderdeel te zijn van een team dat de organisatie ondersteunt op het gebied van informatievoorziening.

Over de organisatie
Je gaat werken in een professionele, ambitieuze en zelforganiserende organisatie. De lijnen zijn kort, zodat er snel geschakeld wordt. Samen met je collega’s werk je iedere dag aan een optimale dienstverlening voor Woudenberg en haar inwoners. Vanwege de coronamaatregelen wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt, al is er voor bepaalde werkzaamheden je aanwezigheid als DIV-medewerker in het gemeentehuis gewenst.

Wat ga je doen?
Je vormt een team met onze ervaren FAB en bent verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties van Decos (Join, klantcontact), Fixi en Centric Leefomgeving. Daarnaast zijn er diverse koppelingen met andere applicaties zoals Key2DDS, NHR, Key2financien en OLO/DSO. Het is zaak om eventuele storingen met deze koppelingen snel te constateren en op te lossen. Je zorgt er voor dat de applicaties voor de collega’s beschikbaar zijn. Het functioneel beheer bestaat verder uit het achterhalen en vertalen van de gebruikersbehoefte, wijzigingen te overzien en verbetervoorstellen te doen. Daarnaast maak je workflows, doe je aan sjablonenbeheer, richt je zaaktypen in, train je gebruikers en stel je handleidingen op.

Tijdens afwezigheid van jouw collega-FAB ben jij bereid om incidenten op te pakken en updates uit te voeren in overleg met onze ICT-afdeling. Daarbij ben jij bereid om ook wel eens wat langer door te werken of in het weekend een test uit te voeren.

Naast het functioneel applicatiebeheer voer je ook post- en archieftaken uit. Dit betekent dat je in- en externe documenten beoordeelt en verwerkt in ons zaaksysteem Decos Join. Daarnaast vorm, orden en registreer je dossiers. Je registreert adviezen aan het college en archiveert zaken. Tot slot behoort het geven van instructie aan medewerkers over het zaaksysteem tot je taken.

Wie ben jij?
Je bent flexibel, accuraat, klantgericht en levert zowel zelfstandig als in een team een actieve bijdrage. Je bent digitaal vaardig, hebt affiniteit met functioneel applicatiebeheer en bent bereid je hierin verder te ontwikkelen. Je draait je hand niet om voor het werken met digitale (zaak)systemen en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ervaring met analoge en digitale archivering (bij voorkeur kennis van Decos) is een pre. Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 en bij voorkeur een SOD-1 opleiding. En tot slot ben je zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat je nog meer moet weten


Solliciteren?
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. Je kunt tot en met 12 december a.s. reageren. In je brief en cv lezen we graag je motivatie, je werkervaring en opleiding. De selectiegesprekken voor deze functie zijn op 16 en/of 23 december 2021.

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Annet Uithof (Senior medewerker DIV/functioneel applicatiebeheerder) of Peter Dijkstra (Senior medewerker DIV). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ellen van Middelkoop, HR-adviseur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14033.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen