Login

VACATURE: Adviseur Recordsmanagement

NS is voor het hoofdkantoor te Utrecht op zoek naar een:

Adviseur Recordsmanagement

Wat ga je doen? Als Senior Adviseur Recordsmanagement ben je verantwoordelijk voor alle facetten van informatiebeheer en werk je aan kwaliteitsverbetering van het semi-statisch archief. Je helpt mee de organisatie te bouwen die nodig is om het archief volgens wet- en regelgeving te beheren en levert met je werk een bijdrage aan het behoud van bedrijfskritische informatie en het cultuurhistorisch erfgoed. Hiernaast ben je de sparringpartner voor de business en voor het team voor vraagstukken met betrekking tot de digitalisering en archivering. In de rol van Adviseur Recordsmanagement heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Waar ben je goed in? Als Adviseur Recordsmanagement ben je dé expert op het gebied van archivering en informatiebeheer, zowel analoog als digitaal. Hiervoor voldoe je aan de volgende eisen:

Om succesvol te zijn beschik je over de volgende competenties:

Hier ga je werken Nederlandse Spoorwegen (NS) is de grootste personenvervoerder van Nederland. De onderneming bevordert het gebruik van openbaar vervoer en houdt Nederland mobiel. NS heeft als missie om meer reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke stations. De onderneming is opgebouwd uit de vier bedrijfsonderdelen NS Reizigers, NedTrain, NS Stations en Abellio. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, de organisatie telt zo’n 34.000 medewerkers. NS is actief in zowel het reizigersvervoer als in stationsontwikkeling en exploitatie en behaalt daarmee een omzet van EUR 5 miljard, waarvan 88% afkomstig uit reizigersvervoer. Ook is NS in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland als vervoerder actief. De afdeling Recordsmanagement binnen NS is verantwoordelijk voor het archiefbeheer en het optimaliseren van de informatiehuishouding binnen de NS en verbeteren van de omgang van informatie binnen NS. De afdeling zit binnen NS Legal waar zo’n 45 fte werken aan het juridisch op orde houden van de NS. Je werkt nauw samen met de Recordsmanager en beweegt je door de gehele NS organisatie.Vind je dit interessant? Werken bij NS betekent werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. NS kent zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 36-urige werkweek, een Trein Vrij Abonnement, 3% eindejaarsbonus en een uitstekende pensioenregeling. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.687,40 maximaal € 4.861,80 bruto per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.Heb je interesse in deze vacature?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het Secretariaat van de afdeling Recruitment, 088 67 13 666.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Documentaire Informatievoorziening, Informatiebeheer, Records Management, Documentmanagement, Functioneel Beheer 0

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen