Login

Vacature: Adviseur Informatiemanagement GHOR

LogoVNOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adviseur Informatiemanagement GHOR

Tijdens een ramp of crisis is het essentieel dat de juiste informatie bij de juiste personen terechtkomt! Jij zorgt samen met je collega’s dat de informatievoorziening staat als een huis.

De Veiligheidsregio: samen werken aan veiligheid!
Onze missie bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) is: samen werken aan veiligheid. Dat doen we op basis van 3 waarden: Betrokken, Daadkrachtig en Professioneel. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met 22 gemeenten en een uitgebreid netwerk van partners waaronder de Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Waterschappen en Defensie. De VNOG bestaat uit de afdelingen Brandweerzorg, de afdeling Geneeskundige Hulpverlening in de regio (GHOR), de afdeling Risico- en Crisisbeheersing en de afdeling Bedrijfsvoering. Samen met onze partners werken wij onafgebroken aan een risicobewuste en veilige leefomgeving voor meer dan 870.000 mensen. Crisisbeheersing richt zich onder meer op de voorbereiding en coördinatie van de multidisciplinaire crisisteams en de informatiepositie van de Veiligheidsregio.

Naast je eigen werk, kun je ook bijspringen tijdens een crisis (piketfunctie). Wat vind jij interessant om te doen? We hebben verschillende mogelijkheden om extra van betekenis te zijn als jij dat wilt. Het betekent veel voor ons als je hieraan wilt deelnemen.

Werken voor GHOR
Werken voor GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) betekent dat je impact maakt op de veiligheid in de samenleving. Hoe zit dat? Met je collega’s:


We werken dus toe naar informatie gestuurd werken, waarin alle data- en informatiespecialisten nauw samenwerken en leren van elkaar. Een goed werkend team is wat we belangrijk vinden, dat is cruciaal bij het uitbreken van een crisis, zoals de coronacrisis. Denk bijvoorbeeld aan de capaciteit van de ziekenhuizen; die informatie was toen heel belangrijk. Door deze informatie beschikbaar te stellen en up-to-date te houden zorg je dat iedereen de juiste beslissingen kunnen nemen.

Je komt terecht in een gezellig en hecht team binnen de Veiligheidsregio. Daar vind je ook de operationele functionarissen in de crisisorganisatie, zoals de Informatiemanagers (HIN/HON), Officieren van dienst Geneeskundig (OvdG) en de Algemeen Commandanten Geneeskundige Zorg (ACGZ). Onze omgeving is sterk in beweging en ontwikkeling, dus je kunt veel bijdragen met jouw ideeën en expertise.

Wat wij jou bieden
Een bijzondere werkomgeving, dicht op de praktijk. Zo zie je regelmatig de brandweer uitrukken. In 2027 nemen we onze intrek op de grootste kazerne van Nederland. Je krijgt alle vrijheid om je werk zelf in te delen. In deze fijne omgeving van vertrouwen en respect krijg je ook:


Jouw expertise
Jij bent een echte netwerker, die graag partijen verbindt. Kwaliteit is belangrijk voor je en daarom verbeter je graag processen. Ook heb je:


Kom in actie!
Is dit de omgeving en de functie waar jij enthousiast van wordt? Solliciteer dan direct via sollicitaties@vnog.nl. We horen graag van je welke waarde jij kunt toevoegen aan ons team. Je kunt je sollicitatie tot 2 juli 2024 richten aan ons Hoofd GHOR-bureau Sander Banus.

Wil je eerst aftasten of dit de plek is voor jou? Bel of WhatsApp gerust met Sander via 06 - 256 44 082 of met Emiel Sanders, Adviseur informatiemanagement op 06 - 825 36 893. Je bent van harte welkom om eerst een kop koffie/thee te komen drinken.

Voelen we enthousiasme van beide kanten, dan vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen als je bij ons start.

Extra informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet, bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Tot de interne kandidaten behoren:
Alle medewerkers (zowel beroeps als vrijwillig) aangesteld bij de VNOG-medewerkers die op basis van een uitzend- of payrollovereenkomst werkzaam zijn bij de VNOG-medewerkers die bij de VNOG gedetacheerd zijn vanuit een ambtelijke aanstelling.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen