Login

VACATURE: Adviseur Digitalisering Div

Functieomschrijving

Digitalisering heeft onmiskenbaar invloed op de documentaire informatievoorziening binnen de provincie Groningen. Hier zijn wij ook al druk mee bezig, maar dit vraagt wel om een andere aanpak en werkwijze. Als adviseur digitalisering DIV ben jij degene die gaat overzien wat voor impact digitalisering heeft en gaat zorgen dat dit bekend is en blijft binnen de gehele organisatie.
 
Kun jij de provincie Groningen adviseren in de digitaliseringsslag binnen huidige en nieuwe projecten en innovatieve ideeën aandragen en deze helpen uit te voeren? Lees dan snel verder wat de functie inhoudt en waarom wij jou nodig hebben!

Als adviseur digitalisering DIV ben jij verantwoordelijk voor de verbinding tussen bestaande en nieuwe projecten binnen de provincie Groningen en het cluster Documentaire Informatievoorziening als het gaat om digitalisering en documentaire informatievoorziening. Daarnaast ben je als adviseur:

Functie-eisen

Bij het uitvoeren van alle omschreven verantwoordelijkheden en werkzaamheden, zorg je met je initiatiefrijke en klantvriendelijke houding voor een brede samenwerking zowel intern als extern.

Voor deze functie heb je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Arbeidsvoorwaarden

De provincie Groningen is ambitieus en kan het beste haar ambities verwezenlijken als haar medewerkers gedreven en betrokken zijn. En dat ook blijven. Zo werken we optimaal samen aan en mooie provincie. Ontdek wat de provincie Groningen jou te bieden heeft:

Bedrijfsinformatie

Binnen de afdeling werken ongeveer 50 medewerkers die samen zorg dragen voor de dagelijkse uitvoering van de facilitaire dienstverlening en het technische onderhoud. Dit met als gezamenlijk doel de klanten, de medewerkers en bezoekers van de provincie Groningen te ontzorgen. Team DIV is verantwoordelijk voor de documentaire informatievoorziening van de provincie. Sinds enige jaren betekent dit vooral het op orde brengen en houden van digitale documentstromen en archivering. Het team is in transitie om de ontwikkeling van traditionele DIV diensten naar moderne dienstverlening in dit digitale tijdperk te realiseren.

Contactinformatie

Inhoudelijke vragen? Bel Kars Wierts, clustercoördinator, op 050 - 316 4594.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel Guus Kuizenga, P&O- medewerker, 050 - 752 7100.

Heb jij je de rol van verbinder en adviseur al eigen gemaakt en wil jij dit toepassen als adviseur digitalisering DIV? Solliciteer dan direct - of sowieso vóór 30 oktober 2017 via onderstaande link. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 6 november 2017.

Direct solliciteren op deze vacature

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen