Login

VACATURE: Adviseur Recordmanagement

Adviseur Recordmanagement
Voor 36 uur per week

Ben jij klaar voor jouw volgende uitdaging?
Sinds een jaar regelen burgers, ondernemers en bezoekers van Schouwen-Duiveland hun aanvragen online. De digitalisering van onze dienstverlening heeft gevolgen voor de inrichting van het informatiebeheer. Het belang van een juiste wijze van beheer neemt bovendien toe als gevolg van de ontwikkeling van wet- en regelgeving op dit gebied. De gemeente Schouwen-Duiveland is voor haar cluster DIV, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering 2, op zoek naar een enthousiaste adviseur recordmanagement.

De functie
Als Adviseur Recordmanagement werk je aan de instandhouding en de systematische verbetering van de kwaliteit van de gemeentelijke informatiehuishouding, mede in relatie tot het zaakgericht werken en de digitalisering van werkprocessen. Je helpt mee de organisatie te bouwen die nodig is om het niet-overgebrachte archief volgens wet- en regelgeving te beheren en levert met je werk een bijdrage aan het behoud van bedrijfskritische informatie en het cultuurhistorisch erfgoed. Hiernaast ben je de sparringpartner voor de business voor vraagstukken met betrekking tot de (digitale) archivering op de korte en de lange termijn.

Dit doe je concreet


Dit breng jij mee
Je bent expert op het gebied van archivering en informatiebeheer, zowel analoog als digitaal. Hiervoor voldoe je aan de volgende eisen:


Dit bieden we jou


Meer weten?
Meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mart Koopman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering 2, telefoonnummer 0111-452344 of via mail mart.koopman@schouwen-duiveland.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ellen Poot, P&O adviseur, telefoonnummer 06-19165211 of via mail ellen.poot@schouwen-duiveland.nl. Kijk op www.schouwen-duiveland.nl voor meer informatie over onze gemeente.

Geïnteresseerd?
Reageer dan vóór 18 juni 2018 via het online sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken worden in de weken 25 en 26 gevoerd.

Mogelijk vragen we je een assessment te doen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen