Login

VACATURE: Medewerker DIV

Vind jij het leuk om in de (digitale) archieven te duiken? Bekijk dan snel onze vacature voor:


Medewerker DIV 
24 uur, gemeente Woudenberg

Waarom wil jij deze functie?
Je vindt het leuk om in een ambitieuze gemeente te werken en onderdeel te zijn van een team dat de organisatie ondersteunt op het gebied post en archief.

Wat ga je doen?


Wie ben jij?
Je bent flexibel, klantgericht en levert zowel zelfstandig als in een team een actieve bijdrage. Je draait je hand niet om voor het werken met digitale systemen en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Bij voorkeur aangevuld met SOD-I. Daarnaast ben je zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat je nog meer moet weten


Solliciteren?
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Je kunt tot en met 22 augustus 2019 reageren. In je brief en cv lezen we graag je motivatie, je werkervaring en opleiding.

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. De selectieprocedure wordt met de interne kandidaten eerst afgerond voordat de procedure met de externe kandidaten wordt opgestart.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Aart van de Bovenkamp, afdelingshoofd. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Ellen van Middelkoop, HR-adviseur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14033. Of kijk op www.woudenberg.nl/over-de-gemeente.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen